Τα Προϊόντα μας

Εξαιρετικής ποιότητας λάδι ελιάς, από την εύφορη λακωνική γη!

Στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βλαχιώτη, με πολύ μεράκι και αγάπη για τα προϊόντα μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραγωγή παρθένου ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας. Η προσπάθειά μας δικαιώνεται, ενώ το ασύγκριτο γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας δικαιώνει και εσάς… που μας επιλέγετε!

 

Το κλίμα της Λακωνίας, με τις μέτριες βροχοπτώσεις και την άφθονη ηλιοφάνεια, είναι πράγματι ιδανικό για την καλλιέργεια ελαιόδεντρων. Η ποιοτική υπεροχή του ελαιόλαδου που παράγουμε οφείλεται αφενός στη λακωνική προέλευσή του, αφετέρου στον τρόπο παραγωγής και τυποποίησής του στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

 ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Η συγκομιδή


του ελαιοκάρπου γίνεται κατά κανόνα σε πρώιμο στάδιο, ώστε να διατηρεί υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες και αντιοξειδωτικά!

Τυποποίηση


Σε συσκευασίες γυάλινες ή ανοξείδωτες, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Διάθεση των προϊόντων μας


Εξυπηρετούμε πελάτες λιανικής και χονδρικής, διαθέτοντας συσκευασίες που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. Αποστέλλουμε το αγνό παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε σε όλες τις περιοχές της Ελλάδα, ενώ εξάγουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής μας σε όλο τον κόσμο και, κυρίως, στις χώρες της Βορείου Αμερικής.

Μοναδικότητα στη γεύση και το άρωμα…

Ανακαλύψτε το ελαιόλαδο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βλαχιώτη, στη Λακωνία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φωτογραφίες

Δείτε τις φωτογραφίες μας